Tuesday, September 28, 2010

Suomi suomalaisille?

Vaalien lähestyessä mediasta alkaa pukata yhä enemmän maahanmuuttovastaisten puolueiden puhetta. Välillä tuntuu jo siltä, että Suomessa ei muuta olekaan pielessä kuin se, että meille on muuttanut muita, ihan ulkomailta asti. Ihan kuin Suomeen olisi tulossa tulvimalla ihmisiä, jotka vievät meiltä esimerkiksi siivojan ja bussikuskin paikat. Kaikki unelmaduunit menee siis ihan ohi suun, jos olet alkuperäinen suomalainen.

Jos nyt lähdetään sille linjalle, että ulkomaalaiset ovat uhka ja huono asia, miksei hommaa viedä loppuun saakka? Rajat kiinni ja niin tiukat säännöt ja päällystakit jo maassa asuville ulkomaalaisille, että älyävät nopeasti poistua. Televisiosta ja radiosta pitää tulla vain suomalaista ohjelmaa Suomesta, lehdet saavat kirjoittaa myöskin vain kotimaasta. Nettirajoittimet käyttöön, jotta keskustelua voidaan käydä vain toisten suomalaisten kanssa. Eikä omiakaan kansalaisia kannata päästää ulkomaille, jottei ajettelu ja rotu saa huonoja vaikutteita.

Ongelma on siinä, että jos haluamme samaan aikaan olla selkeästi suomalaisia ja erottua muista, maailmassa on ainakin jo yksi tällainen valtio, Pohjois-Korea.

3 comments:

  1. Kyllä kyllä, rajat kiinni ja hedelmät, vihannekset ja viljatuotteet myös kotimaisesta talvituotannosta! Televisiosta vain kotimaista tuotantoa ja ulkomaiset äänilevyt pannaan! Hyvä Suomi!

    ReplyDelete
  2. Ne tulee tänne ja vie meidän työpaikat. Ne tulee tänne, eikä tee edes töitä.

    ReplyDelete
  3. heh heeh... milla vuosituhannella nämä uunot elää???

    ReplyDelete